2009-2010

Trobareu tota la informació al weblog jvv-musicaTOUR. Feu CLIC sobre la imatge següent:

Aquest curs hem treballa els següents països i poblacions:

 • ÀFRICA negra: Tanzània, per Daniela Centelles
 • ARGENTINA, per Pau Iglesias i Efrain Molina.
 • AUSTRÀLIA, per Pau Arqueros i Jordi Rimbau.
 • CANADÀ, per Maria Campo i Olalla Roura.
 • COLERA (Catalunya), per Pep Fradera, Miquel Loperena i Joan Thió
 • FRANÇA, per Àngel Brisa i José Manuel Gallardo
 • ÍNDIA, per Felipe Moreno i Isabel Vilamitjana.
 • ITÀLIA, per Sílvia Coll, Amaray Fogliano i Ada Rocher
 • RÚSSIA, per Jennyfer Flores i Adriadna López.
 • UCRAÏNA, per Xavier Planas
 • XINA, per Blanca Bastit i Carla Santiago

Trobareu la nostra feina publicada al weblog  jvvmusicatour.

7 respostes a 2009-2010

 1. blanca bastit diu:

  HOLA!!!!!!!

  Sóc la Blanca de 1D-ESO, i faig aquesta alternativa. Volia dir que hem de buscar una solució al problema dels ordinadors perquè sinó se’ns endarrereix feina i al final no acabarem el projecte.
  Jo volia proposar que li damenesis a la nostra tutora que ens deixés deixar els ordinadors fora del bagul i que amb tu els tornessim a desar.
  Si no tens la clau, la podries demanar dient que la teva classe es fa amb ordinadors i no tens el material suficient per tirar-la endavant, i que nosatres no podem avancar molta feina perquè no ens podem trobar quasi mai amb els nostres companys, i si ho fem sols a casa, tampoc no la podem posar en comú amb ells a l’hora de classe per falta d’ordinadors.

  Blanca (músiques del món)

 2. Hola Blanca! Hola a tots/totes!
  Així com la Maria Campos va proposar d’anar a la biblioteca per consultar llibres i enciclopèdies per fer els vostres treballs de grup corresponents al projecte “musicaTOUR“, està molt bé que tingueu iniciatives i que proposeu solucions als problemes!!!
  Sobre la qüestió de tenir o no a disposició ordinadors per fer la feina, ja us vaig dir que els dos anys anteriors ens van assignar l’aula de Música i, per tant, no hi havia cap problema ja que es podria treballar en grups cooperatius amb els ordinadors de l’aula. Enguany, ens han donat una d’ordinària amb accés wifi i altres prestacions informàtiques que permetria fer la feina sense problemes. L’entrebanc ha estat que la dotació dels portàtils (personals i del centre) per al Projecte Llibre de text digital ha arribat fa poc i el centre ha d’acabar de gestionar el seu ús (quan/com/qui té cura de desar-los als baguls, etc.), i encara que tot estava pensat, sempre surten coses que cal anar solucionant.
  Com que l’assignatura Músiques del món (corresponents al projecte musicaTOUR) no està englobada en el projecte 1:1 del llibre digital -encara que, com et deia, sempre s’ha treballat amb ordinadors perquè suposa haver de crear vosaltres mateixos un material electrònic o digital-, l’accés a l’ús dels ordinadors personals requereix una cosideració particular que s’està intentant acabar de solucionar tota vegada que encara no tenim a disposició els ordinadors de centre pels alumnes del grups de 1r ESO que fan el projecte 1:0 i que, per tant, han d’utilitzar els portàtils del centre.
  De tota manera, no et preocupis, que pels dos propers dilluns (19 i 26 d’octubre) ja he reservat una aula d’informàtica que, sortosament per nosaltres, estava disponible!
  En qualsevol cas, ESTIC MOLT CONTENTA perquè veig que teniu moltes ganes de fer el vostre projecte i que us hi heu implicat molt!
  Bon cap de setmana.
  Marta

 3. blanca diu:

  Hola.
  Ja ho entenc.
  Bé, així que anirem tirant amb el que sigui, no ¿?¿?
  Adéu.

 4. Olalla Roura diu:

  Hola,
  Sóc l’Olalla i faig aquesta alternativa. Trobo que està molt bé això nou que ens ha proposat la Marta pel treball: buscar els contes populars del país o ciutat que estiguem treballant i posar-hi música a cada personatge.
  Molt bona idea!!!!

 5. Olalla Roura diu:

  Hola,
  Sóc l’Olalla de 1rD d’ESO. Jo, com la Blanca, també faig aquesta alternativa i volia comentar que trobo que està molt bé això que s’ha afegit: buscar contes populars del país o ciutat que estiguem treballant.
  Bona idea!!!

 6. Ada Rocher diu:

  Hola,
  Sóc l’Ada de 1D i faig aquesta alternativa. Com molt bé diu la meva companya Olalla: està molt bé que la Marta hagi proposat de buscar contes populars del país o ciutat que estem fent.
  Ja ho faré gràcies.
  Ada

 7. Mikel Loperena diu:

  Hola!
  Sóc en Miquel de 1er C, i faig aquesta alternativa!!
  Jo volia proposar que els grups féssim córrer la veu de que fem aquest treball perquè així potser també ens ajudaria gent que no ve a la nostra alternativa. Qualsevol ajuda serà benvinguda!
  Adéu!
  MIquel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *