Campanya Solidària per l’Associació “La Sonrisa de Éric”

Enguany, part dels ingressos obtinguts per la venda de plantes i productes decoratius del Taller de Nadal, han anat destinats a la col·laboració en la Campanya de recaptació per l’Associació “El Somriure d’Éric. Un projecte que promou la investigació de les  malalties minoritàries.

En aquesta recollida també han col·laborat la Direcció del Centre, Claustre de Professors/es, l’AMPA  i alumn@s de l’Institut la Talaia.

Seguirem en contacte per futurs projectes.

Gràcies a tots/es per la vostra col·laboració !

 

 

Parc de la Igualtat

Aquest passat 4 de desembre, davant de l’Institut La Talaia, al Carrer Brasil, s’ha inaugurat la Plaça de la Igualtat, un espai que últimament s’havia anat degradant i que els nostres alumnes del CFGM de Jardineria i Floristeria i els de Batxillerat Artístic han aconseguit recondicionar per a l’ús de tothom. És una iniciativa en favor de la diversitat i la inclusió LGTBI.

Xerrada sobre maquinària de jardineria

Un any més, el Tino Fernàndez com a representant de l’empresa Ferreteria Óptimus, va oferir als nostres alumnes una xerrada teòrico-pràctica sobre la maquinària de jardineria.

Aquestes màquines van ser: desbrossadores, bufadores, motoserres, tallabardisses i tallagespes.

També va fer una explicació sobre el pas de les màquines amb benzina a les elèctriques (amb bateria), que ja formen part del present de la jardineria.

 

 

 

Pagament material escolar

Estimades famílies,

Ens dirigim a vosaltres com a famílies d’alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Jardineria i floristeria preinscrits i/o assignats a l’Institut La Talaia el curs 2020-2021, amb la finalitat d’informar-vos del procés de matrícula.

El període de matrícula que s’inicia el dia 1.09.2020 i finalitza el dia 7.09.2020 es farà de forma telemàtica, enviant els documents per correu electrònic.

Per tal de formalitzar la matrícula al centre, us trametem els següents enllaços als cinc documents següents per tal que els empleneu, signeu digitalment i retorneu a aquesta mateixa adreça de correu electrònic. En el cas de no poder realitzar-lo de la forma anterior cal fer una còpia escanejada o fotografiada dels documents emplenats i signats i enviar-los a aquesta mateixa adreça de correu electrònic.

  1. Dades de Matrícula_CFGM_Curs 2020-2021.pdf
  2. Carta de compromís educatiu.Formulari.pdf
  3. Autorització ús imatges.Majors 14 anys_Formulari.pdf
  4. A252.Comunicació relativa als alumnes majors de 14 anys però menors d’edat. Ús de serveis i recursos digitals a Internet.pdf
  5. Pagament_ME-CFGM_20-21.pdf

Amb el codi de barres s’ha d’anar a fer el pagament al Caixer i enviar el justificant del pagament amb el NOM i CURS de l’alumne/a al correu del Centre:  secretaria@institutlatalaia.cat