QUI SOM?

Els ciutadans de Segur de Calafell després de 10 anys de reivindicar i demanar un centre de secundària aconsegueixen per fi que al juny del 2007 s’iniciï el procés de matriculació al CEIP Mossèn Cinto (tornem a agrair la seva col·laboració) del nou centre IES Segur de Calafell.

Les obres provisionals comencen en un terreny cedit per l’Ajuntament al C/ Repòs 41-B al costat de les instal·lacions esportives del club de tennis Sant Miquel (agraïm la seva col·laboració).

Durant aquest darrers anys hem tingut una mitjana de 320 alumnes i uns 30 professors/res ( aproximadament 80 alumnes per nivell)

Van confirmar que les obres de la construcció de l’edifici definitiu de l’Institut La Talaia començarien en el primer trimestre del curs acadèmic 2014/15. L’empresa pública GISA ha resolt el concurs per seleccionar un projecte bàsic (el guanyador ha estat l’arquitecte Esteve Puigdengolas) . i segons previsions podrem marxar al segon trimestyre del curs 2015/16.

Paral·lelament en el curs 2014/15 gràcies a l’interès i disponibiltat de l’Ajuntament de Calafell, hem treballat conjuntament per demanar el CFGM de Jardineria i Floristeria i a mitjans de març s’ens ha autoritzat pel curs 2015/16.

Les classes s’impartiran en un altre edifici amb terrenys, al carrer comte Gómez de Urbaneja (antic Club Bonavista)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *