PROMOCIÓ

CFGM de JARDINERIA I FLORISTERIA (INSTITUT LA TALAIA)

Ja has pensat quins estudis faràs quan acabis l’ESO ?

T’agraden les plantes, els jardins i l’aire lliure ?

Vols seguir uns estudis relacionants amb la natura, realitzant pràctiques en empreses del sector i amb bones oportunitats per trobar feina ?

L’Institut La Talaia de Segur de Calafell t’ofereix la possibilitat de cursar els estudis de l’especialitat de Jardineria i Floristeria, per obtenir el títol de Cicles Formatius de Grau Mitjà amb la modalitat de DUAL.

Aquest Cicle de 2 anys consta de diferents mòduls formatius que combinen una part teòrica i una part pràctica, que es realitzarà a les nostres instal·lacions i també fora.

Al final del primer curs, podràs començar les pràctiques a una empresa (FCT), i durant tot el segon curs podràs cursar la modalitat DUAL a la mateixa empresa rebent una BECA o amb un CONTRACTE.

Per una altra banda, la zona on està ubicat el nostre Centre està formada majoritàriament per vivendes amb patis i zones enjardinades, on hi ha una gran demanda de serveis relacionants amb aquests estudis. És per això, que hi ha un important nombre d’empreses de jardineria i floristeria.

També pots buscar informació del nostre Cicle a les xarxes socials: