Itinerari literari

Aquest itinerari que us presento seguidament, és un itinerari opcional i consisteix en què, a mesura que es va avançant per les sales dels museus que teniu marcades en negre, també pugueu llegir textos que tracten sobre els mites, déus, deesses i monstres que es troben en el museu. El que proposo és que mentre seguiu el recorregut del museu, si trobeu algun dels mites explicats en aquest blog, també llegiu algun dels textos que es troben en els articles, per poder guiar-vos millor en les històries que explico. Si teniu un mòbil intel·ligent a la mà, podeu convertir la vostra visita arqueològica en literària i poder gaudir més així de la visita al MAC (els números ressaltats en negre són els de les sales on es poden observar les diferents peces que podem relacionar amb els mites grecollatins):

Planta Baixa Itinerari Literari

Primera Planta Itinerari Literari

Sala 8
– Textos del Mite de Pandora 

Sala 11
Textos de la Gigantomàquia
– Textos d’Empúries 
– Textos de El mirall del Judici de Paris
– Textos de la Guerra de Troia
– Textos d’Asclepi 

Sala 14
– Textos de la Medusa
– Textos de El sarcòfag del rapte de Prosèrpina

Sala 15
– Textos de Bel·lerofont i la Quimera 

Sala 16
 Textos de Silè

Sala 19
– Textos Príap (en aquest heu de triar els textos que vulgueu i les traduccions d’aquests són en anglès)

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, Fonts, General, Herois, MAC Catalunya, Rutes literàries, Textos i etiquetat amb , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *