Itinerari Mitològic

El Itinerari Mitològic que us presento consisteix en seguir un recorregut on es troben els Mites més destacats del MAC (els números ressaltats en negre són els de les sales on es poden observar les diferents peces que podem relacionar amb els mites grecollatins):

Planta Baixa

Primera Planta

Sala 8

Sala 11

Sala 15

Sala 14

L’inici del itinerari Mitològic és en la sala 8, la zona de Fenicis i Grecs. En aquesta sala podem trobar El mite de Pandora, en un vas grec de figures roges. Seguidament passarem a la sala 11, saltant-nos la 10 i la 12, que és la zona on hi ha més mitologia. Allà trobarem tres mites: La Guerra de Troia representada en un estamne, La Gigantomàquia representada en un cílix de ceràmica àtica i El mirall del Judici de Paris (actualment exposat en la exposició temporal). En acabar aquesta sala, apareixerem en la zona de l’exposició temporal on podem veure el Mirall del Judici de Paris a la part dreta de la sala i continuarem per les sales de les exposicions de vidre.
En la primera sala de la zona de materials de vidre, la sala 15, podem trobar el Mite de Bel·lerofont, situat en el terra de la sala. A partir d’aquí teniu dos camins: tornar enrere passant per la zona de la sala d’exposicions temporals i anar per la zona central del museu fins arribar a les escales que hi ha entre aquest i l’entrada principal o seguir endavant per les sales de la 16 fins a la 19, on acabareu a l’entrada principal i pujar per les escales. Us dirigireu a la primera planta, on trobareu El Sarcòfag del rapte de Prosèrpina, situat a la zona del final de la sala 14, hi ha dos sarcòfags, per tant fixeu-vos bé quin és l’indicat.

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General, Herois, MAC Catalunya i etiquetat amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *