El poeta Narcís Comadira XXè Premi Jaume Fuster

L’Associació d’escriptors en Llengua Catalana  ( AELC ) ha distingit el poeta Narcís Comadira  (Girona, 1942) per la qualitat de la seva obra, la importància de la trajectòria i el compromís de l’autor. La nòmina de guardonats amb aquest premi,  que és atorgat pels companys de professió i distingeix  el conjunt de l’obra d’un autor de llengua catalana, és formada, entre d’altres, per Jesús Moncada, Quim Monzó, Jaume Cabré, Maria Antònia Oliver, Carme Riera, Feliu Formosa, Joan-Francesc Mira, Francesc Parcerisas o Antònia Vicens. 

A banda de la poesia Comadira també ha cultivat la dramatúrgia, la traducció – sobretot de l’italià i el’anglès- , l’article periodístic o la crítica literària o artística i ha exercit altres disciplines artístiques com la pintura.  Entre d’altres reconeixements és Creu de Sant Jordi i Doctor Honoris Causa per la UdG.

L’AELC editarà, amb motiu del premi, un volum de la col·lecció «Retrats», dedicat a Narcís Comadira.

 

Aquest article ha estat publicat en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari