Els de 1r d’ESO fan de crítics teatrals: la seva opinió sobre l’adaptació teatral de “La volta al món en 80 dies”

Una de les activitats proposades aquest curs a 1r d’ESO ha estat  l’adaptació teatral de la genial novel·la de Juli Verne, La volta al món en 80 dies.  L’adaptació que van veure a l’Auditori Barradas és enginyosa, trepidant i  divertida; una aventura  plena de sorpreses. Amb posterioritat, els i les alumnes van fer un col·loqui amb els actors i actrius i en tornar a l’aula van expressar de manera crítica les seves opinions en uns textos recollits al mural.

La novel·la de Verne és un dels clàssics de la literatura universal més reconeguts. L’obra,  plena d’aventures,  és ideal per acostar-se a aquest autor precursor de la novel·la fantàstica i de ciència ficció.

 

Aquest article ha estat publicat en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari