Quim Monzó, Premi d’Honor de les LLetres Catalanes

QUIM MONZÓ  ha obtingut el cinquantè Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. El vice-president d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ho acaba d’anunciar. D’aquesta manera, un dels escriptors més emblemàtics i populars de la literatura catalana actual arriba al reconeixement més alt de les lletres catalanes. El premi es lliurarà al Palau de la Música Catalana el 4 de juny.

Hom destaca de Monzó: Els seus texts són veritables actes notarials d’un temps i d’un país. És un escriptor costumista per l’habilitat de captar l’ànima del seu temps. Monzó és un creador nat de llenguatge. El seu estil és àgil, directe, sarcàstic, enginyós i ha creat escola i ha revitalitzat la literatura catalana.’

Som molt recomanables    I molts altres.  CONGRATULACIONS PER L’OBRA BEN FETA!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari