A l’atenció a les famílies de P4

HOLA FAMILIES, com us trobeu?

Pensant en els diferents ritmes familiars les mestres hem pensat de presentar-vos setmanalment una sèrie de propostes. D’aquesta manera cada família pot anar consultant quan els hi vagi bé.

Desitjaríem que puguéssiu fer el retorn d’alguna activitat en format foto o vídeo curt, el podreu enviar a l’adreça de: escolabagesp4@gmail.com.  També ens agradaria que ens escrivíssiu un correu per saber com esteu, com us anat aquests dies de setmana santa ho podeu fer a través d’un dibuix o alguna fotografia. Aquest recull de fotografies i/o vídeos intentarem fer un muntatge per penjar-lo al bloc així podreu veure les manualitats, propostes…dels altres nens i nenes. 

Aquest correu serà la nostra via de comunicació d’aquests dies entre les famílies i les mestres. Així doncs si alguna família té algun dubte o voleu comentar algun aspecte a la tutora del vostre/a fill o filla també ho podeu fer a través d’aquesta adreça:escolabagesp4@gmail.com

Us trobem molt molt a faltar!

Les mestres d’educació infantil

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *