Parlem amb la pintora Clara Oliveres!

Aquestes últimes setmanes hem estat ben acompanyats perquè la Clara Oliveres ha pintat a l’escala de l’edifici de P3 i P4. I nosaltres hem vist tot el procés… l’esbós dels dibuixos i el pintat. Hem conviscut amb la pintura, els pinzells i els estris que li calien a la Clara. Ha sigut molt bonic anar veient com anaven sortint colors i personatges de conte. I avui, que ja ha acabat de pintar , ens ha vingut a veure i hem parlat ella. Ens ha explicat quina és la seva feina, ens ha respost preguntes i hem vist altres murals que ha fet… Ha sigut molt interessant! I ens ha fet venir moltes ganes de dibuixar i pintar! Gràcies Clara!

Voleu veure què bonic ha quedat? Cliqueu l’enllaç següent:

 

https://photos.app.goo.gl/SbydLMsG8b2BXEtQ7

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *