HEM ANAT A LA GRANJA LES PEDRERES!

Hem fet una visita a la granja “Les Pedreres” per conèixer de prop els animals de granja. Hi havia una bona colla d’animals: conills, gallines, aneguets, porcs, ovelles, un poni, un ruc, vedells… i una tortuga i un eriçó. Hem pogut tocar els conills, les ovelles, els vedells i la gallina, la tortuga i l’eriçó. Hem donat poma als porcs i enciam a les oques i els aneguets, herba als vedells i pinso al poni… tenien molta gana! Hem après la tècnica de munyir una vaca i hem buscat ous escampats pel camp! Hem disfrutat molt d’aquestes activitats i del joc a l’aire lliure! Si voleu veure les fotos les trobareu en aquest enllaç:

FOTOS P3 A SORTIDA A LA GRANJA

FOTOS P3 B SORTIDA A LA GRANJA

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.