LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA I LA FAGEDA D’EN JORDÀ

El dijous dia 14 d’octubre, els alumnes de 5è vam anar a La Garrotxa, a visitar la Fageda d’en Jordà i el volcà de Santa Margarida.

Quan vam arribar, ens vam separar en dos grups, i abans de fer la primera activitat vam esmorzar.

El Rafa i la Coral ens van acompanyar a pujar al volcà de Santa Margarida. Quan vam arribar a dalt, vam baixar per entrar al cràter, i al mig hi havia una ermita. Ens vam asseure i ens van explicar l’erupció del volcà. Quan vam acabar, vam baixar per una baixada que relliscava molt.

Després, vam anar a fer un passeig amb carros de cavalls. Hi havia tres carros i els cavalls es deien: Negrito, Rosita i Estrellita. Ens vam endinsar a la Fageda d’en Jordà, que s’hi estava molt fresquet i hi havia molts faigs que no deixaven entrar el sol. A dintre la fageda, vam baixar dels carros i ens van recitar un poema molt bonic de Joan Maragall que es titula “La Fageda d’en Jordà”.

En acabar les activitats vam poder dinar en una zona verda on hi havia lloc per poder jugar una miqueta després.

Va ser una sortida molt bonica, ens ho vam passar molt bé, i encara que vam acabar una mica cansats, va valdre molt la pena!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.