COM TREBALLAR EL DOL AMB ELS INFANTS

No podem evitar el dolor als infants. Forma part de la vida.

Us deixo dos vídeos que us ajudaran a treballar el dol amb els infants. Quan cal fer un dol, els adults, pretenem evitar el dolor als infants i els amaguem o disfressem la realitat. Mirem els dos vídeos per tenir pistes i fer un treball realista amb els infants.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JXHVB73U_0s[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0XazmEh3jX8[/youtube]

 

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article s'ha publicat dins de 2. GENERAL, com treballar el dol amb els infants i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *