COMUNICACIÓ, MOTIVACIÓ, EMOCIÓ, ESTIMACIÓ

La motivació ens ajuda a estar millor amb nosaltres mateixos i amb la resta de persones. Mirem mén ellà i cerquem motius per activar-nos i si no hi són inventem-los amb creativitat. Nosaltres dissenyem la nostra vida i ningú ho farà per nosaltres. Som responsables de la nostra pròpia vida i benestar personal. Fàcil? No. Ja ho sabeu. Sempre ho diem en aquest espai. No hi ha res regalat, però és possible.

Us deixo amb aquest video. Una curta història de com motivar-nos i sentir les possibilitats de la vida.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY&x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534[/youtube]

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article s'ha publicat dins de Comunicació, emoció, estimació, motivació i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *