COM EDUCAR EMOCIONALMENT?

COM EDUCAR EMOCIONAL

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article s'ha publicat dins de 2. GENERAL, Com educar emocionalment? i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a COM EDUCAR EMOCIONALMENT?

  1. Belén diu:

    Hola Mª Teresa.

    Porto dies i dies mirant el teu blog, m’agrada molt què i com ho dius! La teva passió pel món de les emocions… És impressionant!!

    Sóc estudiant d’educació infantil i estic realitzant el treball de fi de grau sobre aquest tema. Intento saber com posar-me en contacte amb tu, però no he trobat el teu contacte enlloc, així que m’he decidit escriure’t aquí. Podries posar-te en contacte amb mi, si us plau? M’encantaria poder gaudir de la teva experiència i compartir unes paraules amb tu.

    Gràcies d’entrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *