EL SENTIT DE LA VIDA DE VIKTOR FRANKL

Viktor Frankl va ser un reconegut neuròleg i psiquiatra austíac que va sobreviure l’holocaust. Ell és el creador de la logoteràpia, un enfoc terapéutic que es recolza en l’anàlisi existencial i es centra en la “voluntat del sentit”.

Mirem i escoltem la filosofia d’aquest home especial que patint les condicions severes va saber extrauren el millor. Parla de decisió, responsabilitat personal, …. de la única i autèntica llibertat que ens permet viure i ser feliços.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k6JeEkaaBt4[/youtube]

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 2. GENERAL, El sentit de la vida de Víktor Frankl. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *