LA CONSCIÈNCIA DEL PRESENT

Us deixo amb 10 minuts de sabiduria per acostumar-nos a la consciència del present per viure la vida de forma autèntica.

Alguns mestres comencem a treballar la consciència de sentiments i emocions, pensaments, intuicions, … mentre aprenem i compartim dins les aules, però el primer pas és que els mestres estem convençuts de la seva importància. Consciència per donar sentit a la vida, la nostra vida.

Continuem aprenent, coneixent i avançant en quan a la potencialitat plena de la vida.

Quantes coses ens queda per aprendre!

Link:

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article s'ha publicat dins de 2. GENERAL, La consciència del present i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *