LA CAPSA DE LA RELAXACIÓ

Us presento una capsa que podeu posar al vostre racó de les emocions. Conté plomes per acariciar, boletes de cotó, una capseta petita de música, una altra imitant el so del mar, massatge al cap, massatge al cos,… Imaginació i creativitat. Podem posar allò que penseu pugui tenir relació o bé allò que ens infants o les famílies proposin.

Bona relaxació!

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article s'ha publicat dins de 3. CICLE INFANTIL, La capsa de la relaxació i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a LA CAPSA DE LA RELAXACIÓ

  1. pepa diu:

    Em resulta molt intresant aquest bloc. Estic molt interesada en començar activitats sobre emocions amb un grup de p-5, concretament m’ha cridat l’atenció la capsa de la relaxacio i el racó de les emocions, no se com introduir-lo i com portar-lo a terme. Em podriau llançar un cable. gracies

  2. Elena Tomas diu:

    Hola gràcies per compartir aquests racons d’emocions amb d’altres profesionals. Sóc mestre de P4. i aquests 2on trimestre presentaré als “meus” nens la capsa de la relaxació ja us comentaré que tal ens funciona.

  3. Recorda que és bàsic que tu facis de models i, per tant, vés també a la capsa per relaxar-te.

  4. Pepa, si vols, escriu-me al correu electrònic i et tiraré uns quants de cables. Fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *