L’arbre dels problemes

Els problemes, els conflictes sempre hi són. Són part del nostre recorregut per la vida. El més important és saber canalitzar-los i afrontar-los de manera eixida. Us deixo penjat un power que avui m’ha enviat el meu amic Jaume. És una visualització per facilitar la canalització dels problemes.


aneu clicant les fletxes i passareu de diapositives.

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 8. POWERS POINTS, L'arbre dels problemes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *