Els planetes dels desitjos

Us proposo una activitat nova. Penjar desitjos en fils que cauen del sostre, làmpares, cordills a la paret, etc.

A la classe on treballo fa temps que tinc uns planetes fets amb diferents materials. A partir d’una visita al Caixa Forum se’m va ocòrrer que utilitzaria els meus planetes per a penjar papers de colors diferents on els infants escriurien els seus desitjos. Una oportunitat més per pensar en allò de volem aconseguir, que ens fa il.lusió, que desitgem,…

Les il.lusions bàsiques per viure!

Una idea bonica que ens acompanya cada dia tot treballant.

 els-planetes-dels-desitjos.JPG

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 4. PRIMÀRIA, Els planetes dels desitjos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *