Els Remeis a Aprendre a Aprendre i a Divertir-se.-

L’aprenentatge és per a tota la vida

La cooperació en l’aprenentatge de persones i d’entitats és el repte actual en trobar Remeis en Aprendre a Aprendre per a tota la ciutadania, on l’objectiu clau és descobrir i compartir noves formes de divertir-se i d’aprendre sols, amb ajuda i en cooperació per a totes les edats.

Des de la LOGSE, 1990 s’han introduit innovacions dins del sistema educatiu, succeint-se quasi quatre reformes educatives esdevenint ser el sistema un estat quasi de reforma permanent. Tot això amb la intenció d’introduir millores constantement i també sumar cada dia més responsabilitats a l’escola i a l’institut. Ha arribat l’hora en buscar i trobar que cadascú trobi el seu paper i en aquest sentit la societat ila família són molt importants.

En el mes d’octubre proper celebrarem les primeres jornades i el primer curs enfocat cap a les competències i a la iniciativa personal i col.lectiva de l’aprendre a aprendre i a la vegada de forma el més divertida possible.

http://blocs.xtec.cat/aprenremeis

Aquest bloc té per finalitat fomentar la cooperació abans com després de forma permanent, les persones, les famílies i les entitats (amb l’oferiment de la coordinadora permanent COOPERIS www.cooperis.cat) i descobrir junts nous recursos, compartir noves experiències metodològiques  i noves estratègies d’inclusió social saludable, justa i efectiva.

One thought on “Els Remeis a Aprendre a Aprendre i a Divertir-se.-

  1. Mr WordPress

    Hola, això és un comentari.
    Per a eliminar un comentari només heu d’iniciar una sessió i veure els comentaris de l’article, allí tindreu l’opció d’editar-los o de suprimir-los.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *