11.- Full de ruta 29-12-12.- Campanya pels pobles i per les ciutats.-

Per aconseguir gratuïtament les publicacions del professor, associacionista , voluntari promotor cultural i investigador psicosocial en acció Ferran 003B   cal escriure a info@cooperis.cat .

Hi ha publicacions sobre promoció cultural i els fulletons dels resultats de la investigació de les aplicacions del 003B+ADN en l’ensenyament i en el tractament de dificultats de l’aprenentatge des d’una visió inclosible.

1.- Presentació en format paper del Fulletó a l’Aleixar avui dia 29-XII-12 a les 18 hores. Penjada de cartells 3B+Dia de Mandela. També el nou bloc  http://blocs.xtec.cat/aleixar/ està en marxa.-

2.- Prepararem la Campanya “””Catalunya, Rica i Plena de Persones i de Projectes)))…  “””CAT. RP3

Per a garantir el sumar i mai el restar, presentaré la dimissió de càrrecs de responsabilitat fruit de processos electorals en el mes de gener amb el jurament i la promesa de no concorre mai a cap procés electoral polític ni sindical.

Així sap cadascú que no tindré mai benefici electoral el qui signa la seva delegació moral.

Ho faré el dia 02 de gener a sant Roc, on vaig tenir la primera experiència mística en 1996. I ho faré públic en el primer acte que serà a la Vilella Baixa.

3.- Visites de Gratallops, Torroja, el Lloar i la Vilella Alta.-

4.- Acte cultural a la Vilella Baixa.

5.- Nou programa de ràdio el dia 10 a les 18 hores a ràdio sant Pere i sant Pau

6.- Inici del Club 3B a l’Ateneu el 14-01-13 a les 19 hores. Es lliuraran els certificats a 8 docents que han fet el primer curs de 003B+ADN per aplicar-lo a les escoles i a l’institut. Primeres partides d’aprenentatge.

7.- Dia 19 de gener a les 16 hores nou programa a ràdio Falset. Visita de Bellmunt i de Marçà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *