12.- COOPERIS la porta de la Decisiologia de la Llibertat.-

ARA POTS PARTICIPAR EN L’ESTRATÈGIA PER A LA DEFENSA DE CATALUNYA I DELS DRETS HUMANS, LA NOSTRA LLENGUA I LA NOSTRA IDENTITAT

per CAT: RP3

CATALUNYA RICA I PLENA DE PERSONES I DELS SEUS PROJECTES

En el full de ruta pels pobles, barris i ciutats per Units per la Justícia i per la Pau,  UNESCO, Juliol París 2013

Com a exemple del dit de Riudecanyes, a la bombeta de l’Aleixar, a les cases de la Vilella Baixa….

Amb el Dia de Mandela. Amb el suport moral de la Fundació Nelson Mandela, persnoa i projecte Nobel de la Pau.

Cada dia jugant al 003B+ADN podem millorar el món, cada dia en el teu cor pots començar un nou dia de pau, d’amor i de justícia.

El dia que la Directora General ens rebi a la UNESCO, aquest dia també serà el Dia de Mandela.

“Com la bombeta de l’Aleixar, no llancem la bombeta dels nostres records a la brossa, ja que si estimem com exemple Nelson Mandela que va estimar el seu país, la bombeta romandrà per sempre en un lloc emblemàtic i honorable digne del ser humà”.

Entre tots ho aconseguirem. Suma’t a Cooperis.Cat.

Com puc col.laborar?

1.- Fent difusió d’aquest bloc  www.cooperis.cat

2.- Signant JO TAMBÉ SOC PERSONA I SOC CIUTADÀ/ANA DEL MÓN I TINC EL MEU PROJECTE  Demana el full de signatures a info@cooperis.cat . Que també poden signar els infants, acompanyant el seu dibuix i les seves primeres paraules. O si es més petit/a amb els seus gargots. (caos que després la ment constuirà els codis de la literatura).

3.- Invitant a l’inventor del 003B+ADN per a descobrir els principis científics de  Decisiologia de la Llibertat en contra de l’Autoexclusió i a favor del creixement personal i col.lectiu de l’autodeterminació segons L. Kohlberg. A favor dels processos cognitius del PASS tal com ensenya la Dra Carme Timoneda de la Universitat de Girona, a favor dels aprenentatges cooperatius com ensenya el Dr. Pere Pujolàs de la Universitat de Vic, a favor de la imagianació i la creativitat en els relats com ensenya Kieran Egan. Com podem interpretar els nostres guions i els nostres impulsos per convertir-los en plans de vida personal i col.lectiva com ensenya l’Anàlisi transaccional i amb els valors que ens han ensenyat i ensenyen liders mundials com Teresa de Calcuta, Gandhi i Nelson Mandela. I al principi i al final podem practicar el silenci com ensenya Francesc Torralba. I donar la cara com Arcadi Oliveres i Paulo Freire, enguany en els 15 anys de la seva mort.

Catalunya et necessita a tu com a Persona i amb el teu Projecte, com ens ensenya el pacifista Josep Vidal i Llecha, creador del Premi memorial per la Pau. Inspirat en ell puc dir:

PER DAMUNT DE TOT ESTAN LES PERSONES I ELS SEUS PROJECTES

NO ENS DEIXIS SOLS, T’ESPEREM

Pel Dia Mundial de la Cooperació Educativa Ciutadana.

Per la protecció del Patrimoni material i immaterial no comercial però d’interès social, públic i general

El català a Catalunya llengua vehicular i l’espanyol, com podem veure, ja té la seva implantació a tot el món.

Així podem viure la bilingüitat i parlar amb totes les llengües amb tota la nostra dignitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *