04.- Les nostres estratègies. Raons per adherir-nos a la UNESCO.-

COOPERIS.Cat

En campanya ciutadana pública permanent adherits per la UNESCO a construir la pau en la ment dels infants, dels homes i de les dones.

Adherits a la UNESCO per tres raons: la primera perquè responem a la seva crida de 2013, Construir la pau en la ment dels homes i de les dones. La segona perquè necessitem el seu reconeixement i la seva protecció com a patrimoni immaterial i finalment tercer volem aconseguir la declaració del Dia Mundial de la Cooperació Educativa Ciutadana Local. A partir de la ciutadania local som ciutadania mundial.

Clica:  http://www.unesco.org/new/es/unesco/


Foto: Acte a l’Aleixar en memòria dels socis i les sòcies de la Societat Recreativa la Unió on es declarà públicament la campanya adherida a la UNESCO  23- de desembre de 2012

El Cooppel està basat en el 003B+ADN.

És el nucli motivador per a dur a terme aquesta campanya iniciada  el passat dia 01 d’octubre de 2012 en un acte inaugurat pel magistrat Joan Perarnau a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona.

És hora de fer alguna cosa per a protegir els Drets Humans i de treballar en la Cooperació en tots els àmbits per la Pau

Cooperis és la Cooperació Puntual per a la Inclusió Social.-

“Coordinació de Professionals, Entitats i Recursos per ajudar, compartir i col·laborar amb les Persones amb Remeis per a la vida.

Resultat que aspirem és exposar la nostra cultura invitant a totes  les persones de Catalunya a la UNESCO en el proper mes de juliol. Allí lliurarem les eines per a poder seguir en el nostre pla de Pau en Acció per la Terra, pel Món i pel nostre Futur.

Les eines seran el 003B+ADN i una sèrie de Suports en l’Auxili de la Ciutadania, a més dels continguts culturals i socials del nostre país obert a tot el món.

I.- Les estratègies de COOPERIS són:

1.- Fer difusió i promoure eines per exemple el Cooppel com a Remeis favorables a l’autonomia de l’aprenentatge en tots els aspectes relacionats en l’educació per les famílies i en l’ensenyament pel professorat i els professionals de l’ensenyament , de la salut i d’altres àmbits.

2.- Orientar i derivar a famílies amb dificultats a causa de NEE a les entitats col·laboradores.

3.- Organitzar jornades i cursos per a facilitar situacions per a donar-se a conèixer entre les entitats i les iniciatives ciutadanes i a la vegada potenciar l’acció tutorial familiar. També per a compartir coneixements, vivències i experiències en aprendre a aprendre a la fi de donar suport a l’acció tutorial docent i a les seves mesures d’atenció a la diversitat.

4.- Col·laborar en aprofitar millor de forma conjunta els recursos existents entre les persones, els professionals i les entitats dins del territori. Informar sobre activitats gratuïtes i de promoció que es poden dur a terme en família o en col.lectius. Oferir obertament la participació en els nostres programes de ràdio i en els actes públics.

5.- Sensibilització social envers la conservació i millora del nostre Patrimoni, en la justícia i en la llibertat per la convivència democràtica activa de les iniciatives autònomes personals com col·lectives envers els objectius de la inclusió social, les seves limitacions i la construcció col·lectiva d’altres alternatives.

II.- Pressupost Zero Euros. Activitats gratuïtes. Ho portem a terme per mitjà de:

1.- Actes públics en col.laboració: Jornades, trobades i cursos. Taules rodones i conferències, xerrades col.loqui. Programes de ràdio.

2.- Oferta permanent de l’ Observatori + Club per a la Interpretació de l’Aprenetatge Autònom. Denominat ClubIAS  . Més informació clica:

http://blocs.xtec.cat/cooperisremeis/cooperis-programes-de-radios/

3.- Consultoria confidencial, professional i gratuïta d’orientació educativa de les decisions:  info@cooperis.cat

4.- Atenció presencial a dos o més persones, amb concertació prèvia a Tarragona i/o Falset. Escriu a: info@cooperis.cat. Sessions mensuals col.lectives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *