17.- Lluita pacífica i cooperant en contra l’autoexclusió.-

Els nostres principis són la “res pública” és considerar les iniciatives ciutadanes com assumptes públics i de convocatòria informant al màxim de la ciutadania en el nostre abast.

Com per exemple:

http://blocs.xtec.cat/patmf/2012/12/05/32-drets-humans-convocar-una-manifestacio-pel-dia-12-12-12-a-les-1830-hores/

Després cadascú a partir del dilema pren la seva decisió.

Nosaltres lluitem contra les barreres mentals i físiques. Més les barreres mentals encara són més dures. Ja que per limitar, eliminar o superar barreres físiques calen primer limitar, eliminar i/o superar barreres mentals.

El nostre afany no és tenir poder convocatòria, tot al contrari és invitar a tothom i proposar dilemes per al creixement de la llibertat democràtica. El nom del suport cooperant creatiu 003B+ADN vol dir  Zero Zero Autoexclusió 3B de la motivació i ADN de la cooperació.

L’autoexclusió participativa democràtica i cultural és considerada en el nostre segle com la lacra del nostre analfabetisme del segle XXI. Segons Arcadi Oliveres patim un procés d’idiotització on centrem de forma exclusiva el futbol com a únic interès que mou masses, quan la cultura en general està en crisi, independentment de l’actual crisi econòmica, que també és un càncer social.

El no tenir temps, futbol és el primer, en una cultura de mentides fetes oficials com que sols es valora el que es veu com en un iceberg, quan la punta de l’iceberg ni existiria si no fos per allò que no es veu.

Per tant el nostre repte està en la lluita en contra de l’autoexclusió. Els Drets Humans en la pràctica han estat l’eina clau per la lluita nacional i internacional per avançar una mica més en la convivència democràtica activa , mentre algunes persones han abusat per sobreprotegir-se sense assumir els deures bàsics per a poder sostenir l’ecosistema de Drets però cada dret suposa respectar un deure respecte als demés.

En conclusió: Zero zero autoexclusió, 3B per la motivació i +ADN per la cooperació.  003B+ADN és una eina per lluitar contra les barreres mentals i és un suport a ajudar a les persones a construir en la ment la llibertat, l’autonomia, l’emancipació i l’autodeterminació de les persones i dels col.lectius. Adherits i li demanem el seu suport internacional a la UNESCO.

.http://www.unesco.org/new/es/unesco/

Construir la pau en la ment dels homes i de les dones

Construir la paz en la mente de los hombres y de las mujeres

Ara avui ja podem dir que el 003B+ADN ja és una qüestió que s’obre a l’interès internacional que no haurem de descansar, treballant cada dia com si fos el darrer, ja que trobarem barreres mentals i físiques en el nostre repte de fomentar la cooperació per la justícia i per la pau.

Més informació:

Publicacions Actuals.  Treballem per a la Millora Final.

http://blocs.xtec.cat/patmf/

Què li podem demanar a Federico Mayor Zaragoza?

http://blocs.xtec.cat/patmf/2012/12/13/35-que-li-podem-demanar-a-federico-mayor-zaragoza/

Les VI jornades Cooperis.

http://blocs.xtec.cat/003b/11-ponents-entitats-i-recursos-de-les-jornades/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *