16.- Demanem la protecció internacional del nostre Patrimoni Immaterial.-

Josep Maria Ferran i Torrent ha presentat en el transcurs de les VI  jornades Cooperis el seu suport creatiu als valors cooperatius per la justícia i per la pau, denominat “003B+ADN”, de forma abreviada el 3B.

Com a autor és el fruit que ha suposat ser soci a més de 22 associacions en els darrers 20 anys i de col.laborar des de 1999 amb la FAPAC.

En l’actualitat té 11 càrrecs en el marc del voluntariat social, en un procés d’iniciatives ciutadanes des de 1976, amb la col·laboració cultural de quasi dos-mil persones sols registrades per Ceradai des de 1989, les quals tenen diploma o certificat de reconeixement.

I que en el transcurs de les jornades VI Cooperis  ha anat incorporant en la dinàmica cooperativa creativa 003B+ADN altres recursos auxiliadors de la ciutadania com són el Suport Vital Bàsic (SVB), el Suport Cervical Personalitzat (SCP), el Suport Prescriptiu de l’Exercici Físic per a la Salut (SPEFS)  així també el Suport Escènic de la Comunicació (S.E.C.) i el Suport Irònic i Humorístic de la Comunicació (S.I.H.C.). Recursos ja existents que es tenen de donar a conèixer i d’altres que fan falta i que s’han de crear.

FOTO superior : Dia 12 de desembre de 2012, a les 18,57 hores. Josep Maria Ferran i Torrent lliura a la UNESCO per correu certificat urgent i amb acús de rebut, el suport creatiu de jocs cooperatius denominat 003B+ADN.

El qual també necessita la protecció internacional junt amb els continguts implicats en el 003B+ADN com són de l’Aleixar, Badalona, Barcelona, Bellmunt del Priorat, Cabacés, Cabra del Camp, Cambrils, Falset, Figuerola, Girona,  Lleida, el Pla de santa Maria, Reus, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, Tarragona, Valls, Vilaplana, la Vilella Alta, la Vilella Baixa, Vimbodí entre altres pobles i ciutats. Oberts també en noves creacions.

Això s’ha dut a terme en el marc assertiu de notícies que tot el model català actual d’escola cohesionada multilingüe també és Patrimoni immaterial de la Humanitat reconegut i per reconèixer. Així també tots els presents donaren suport a declarar per les Nacions Unides el Dia Mundial de la Cooperació Educativa Ciutadana cada 12 de desembre de cada any.

A més ha acompanyat a la petició el reconeixement de patrimoni immaterial i per tant la protecció internacional de tots els continguts elaborats de pobles i ciutats així també tots els continguts derivats en cooperació educativa del model català actual d’educació i d’ensenyament de cohesió multilingüe i social.

Aquest darrer amenaçat per les intencions polítiques fora de to dins del marc dels Drets Humans de la cooperació internacional i de la pau que propugna les Nacions Unides. Accions que suposen una ofensa i un maltractament colonial al poble català.

A més es demana a la Directora General de la UNESCO que obri el tràmit de reconèixer que el dia 12 del 12 del 12 és presenta aquesta iniciativa ciutadana així com cada any el 12 de desembre com a Dia Mundial de la Cooperació Educativa Ciutadana, en el suport al DENIP i la participació democràtica en les eleccions als Consells Escolars de Centre de Catalunya que es celebraran en el proper mes de gener.

Això és va dur a terme en una invitació general a la ciutadania i a la premsa a participar en una concentració per a recollir signatures de suport i de testimoni del lliurament.

La Resistència Pacifista per la Digne indignació Treballem per la Supervivència junts es troba dins dins del marc de les manifestacions públiques multitudinàries del dia 10 de desembre, Dia dels Drets Humans (1948)a tot arreu de Catalunya, perllongat durant tota la setmana en defensa de l’escola catalana.

La Resistència Pacifista sols acaba de començar!

Jo vull donar la cara. Nosaltres donem la cara. I tu?.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *