18.- El Full Obert de Ruta Cooperis 2013.-

Divendres, dia 14-12-12 avui assistirem a la nit de les Lletres Catalanes de santa Llúcia al nou teatre Tarragona.

Dissabte dia 15-12-12  a ràdio Falset, nou programa priorem Priorat a les 16 hores.

16-12-12 al Tinglado de Tarragona. En motiu de la Marató de TV3. Manifestació DiTS a favor de la Marató i en denúncia del càncer social que suposa l’actual crisi econòmica i política. A les 20 hores de la tarda.

Dilluns dia 17-12-12.- AJORNAT AL MES DE GENER

La xerrada sobre mediació a la URV. Amb més 36 anys de mediació cultural (1976-2012), educativa (1980-12), pedagògica (1985-12), psicopedagògica (1998-2012), salut (1998-12), conjugal (1999-12), de barris (2007-12) i de Jutge de Pau (2007-12)

Dimarts 18-12-12   a les 18 hores AJORNAT AL MES DE FEBRER JA QUE TINDREM DUES PRACTICANTS DE LA URV a la sala Miró de l’institut Antoni de Martí Franquès acte a favor de la participació en les eleccions a Consell Escolar de Centre en el mes de gener, presentació del projecte OKOMOS i del full de ruta. Obert a tothom.

19- 12-12 a les 19 hores a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona és presentarà 3Barris, el joc d’estratègia real per a jugar a la presidència de la mediació i per la cooperació per la ciutat de Tarragona educadora i per les comarques educadores de Tarragona i del Priorat.

20-12-12  a les 18 hores programa de final d’any de “La teva veu és la nostra veu” a ràdio sant Pere i sant Pau de Tarragona.

21-12-12  a Cambrils. Parròquia de sant Pere. El dol d’educar i l’alegria de cooperar.

22-12-12 a Facebook inici de la Campanya Cooperis 2014 a les 22 hores.

23-12-12 a l’Aleixar. Sala d’actes de la Societat Recreativa. Els aniversari del Casal i de la Societat. Primera Representació Escènica Cooperant amb veïnat del poble.

Per a sol.licitar al nostre conferenciant En  Josep Maria Ferran i Torrent per a tractar temes de cooperació educativa ciutadana, a escollir pels organitzadors i per donar a conèixer el 003B+ADN i el nostre tren Cooperis.   info@cooperis.cat

Per què demanar ajuda internacional de protecció al patrimoni immaterial de Catalunya?

Per què també demanar protecció a la UNESCO del  003B+ADN?

Per què demanar a les Nacions Unides per a què declari el Dia Mundial de la Cooperació Educativa el dia 12 de desembre de cada any?

Per què el poble català ha de ser candidat l’any 2022 a premi Nobel de la Pau?

Per què vaig presentar la primera  tesi+llicència Iceberg a la URV com a iniciativa ciutadana, presentat pels catedràtics d’història contemporània i d’economia en Josep Sànchez Cervelló i N’Arcadi Oliveres, respectivament.

Per què s’ha creat a l’Ateneu el primer 3B. Club Catalunya?

Per què dono la cara i això és un joc estratègic real que menys m’importa és el meu protagonisme sinó  la Causa per la Justícia i per la Pau  per la que lluito i podem lluitar. Per què porto 20 anys associat a 22 associacions i ocupo 11 càrrecs de responsabilitat, sense cap gratificació econòmica?.

Les xerrades col.loqui o representacions escèniques cooperants són gratuïtes per a l’entitat organitzant, però s’agraeix que no es tinguin costos per part del nostre voluntariat cooperant i es passi el plat o la gorra per poder pagar la gasolina o les dispeses del trasllat des de Tarragona.

Per a consultar i fer difusió d’aquest bloc:  www.cooperis.cat

Recorda  www     cooperis      punt cat           Tres dobles ves, cooperis punt cat.-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *