STOP ALUMINI:Visualitza el vídeo i ajuda’ns a puntuar!!

stopEl nostre alumnat de 3r i 4t d’ESO Participa al Concurs STOP ALUMINI!!!Han fet un vídeo per convèncer més gent que utilitzi el Boc’n Roll per ajudar més a reduir el Canvi Climàtic.Volem ajudar a reduir el consum de diòxid de carboni que augmenta la capa d’efecte hivernacle i per tant incrementa la temperatura global del planeta creant el CANVI CLIMÀTIC.Saps que utilitzant el Boc’n Roll en lloc de l’alumini per embolicar el teu entrepà estàs contribuint moltíssim a reduir la contaminació atmosfèrica de diòxid de carboni?

VISUALITZA EL VIDEO!!! *** VISUALITZA EL VÍDEO que ha presentat l’alumnat de 3r d’ESO!!! així aconseguiran més puntuació!!! 😉

Ben aviat us posarem el vídeo de 4t d’ESO… 🙂

 

Aquest article ha estat publicat en escola verda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *