ELS ANGLES

Hola nois i noies
Si cliqueu a la imatge de sota podreu fer un repàs ràpid als tipus d’angles que hem estat treballant avui a classe.

classificacio-dangles

També us adjunto un vídeo que us refrescarà la memòria sobre com hem d’utilitzar el transportador per mesurar angles.

I fent clic en el següent enllaç podreu mesurar angles amb transportador online.
 MESUREM ANGLES

#PlanetaLibre

553f972cc46188927d8b46481

Hola Súper classe !!!

Com ja sabeu, avui, a religió, hem treballat envers la llibertat.
Després d’un interessant diàleg i molt intercanvi d’opinions, hem realitzat una dinàmica d’aula molt entretinguda on comprovàvem que no tots els països del nostre planeta són igual de lliures.

La senzilla tasca que hem de realitzar (a entregar el divendres 20/01/17) serà la següent i només necessitareu 1 full DIN A4 i la vostra imaginació:

1- Imagineu el vostre propi planeta i després, dibuixeu-lo a ma. Cal pintar-lo, però ho podeu fer al vostre gust!
2- Heu d’escriure a ma (i en la mateixa cara del dibuix!) 4 frases amb coses que es puguin fer lliurement al vostre planeta. Vigileu molt amb les faltes…
3 – Quan tingueu enllestit el vostre planeta amb les vostres 4 frases, gireu el full i escriviu el vostre nom i cognoms.

IMPORTANT: Tal i com hem dit a classe, és OBLIGATORI deixar un comentari NOMÉS amb el vostre número de penjador un cop hagueu llegit les instruccions per realitzar aquesta activitat.
Si teniu qualsevol dubte també podeu comentar!

A veure qui em sorprèn més amb el seu planeta 😉
Bon cap de setmana !!!

 

PROPIETAT DISTRIBUTIVA

Després de uns dies de vacancetes, festes i torrons ara ens toca posar-nos mans a l’obra, per això us deixo un vídeo on us explica la propietat distributiva que ja vam explicar a classe.
També trobareu un parell d’exercicis per fer online.
Espero que us ajudi!
Bon cap de setmana!

distri

distri2

La Marató 2016 – Treball

Recordeu que cal triar un cantant o grup que hagin participat enguany al disc de La Marató i presentar-lo a classe amb el format que vulgeu: digital (Power…), escrit, cartolina, etc.

Podeu aprofitar algun dia d’aquestes festes per anar-lo pensant i fent. Després de festes començarem a presentar-los.

Podeu fer-ho sols o bé en parelles o grup de 3 /4 màxim.

Bones festes i bona feina !

 

 

*¨ Vacances Nadalenques ¨*

baixa

Hola Súper Classe !!!

Durant aquestes vacances farem una activitat competencial i interdisciplinària molt xula!

A cadascú de nosaltres ens ha tocat un indret on passar aquest Nadal. Necessitarem només 3 fulls DIN A4. El que haurem de fer és molt senzill:

– Fer una tapa (a ordinador) on hi aparegui el nostre nom, un títol amb el nom de l’indret on anem i una imatge d’aquest lloc. Recordeu que darrere la tapa NO s’hi pot escriure!

– Realitzar a ma, en un full i mig (3 cares!) l’explicació/redacció de les nostres vacances on s’englobi, per exemple: tot el què hem fet (Català), on es troba aquest lloc (Socials), quina fauna existeix a la zona (Naturals), quina religió es practica (Religió) i altra informació que vulguem incloure.

– En l’última cara de l’últim full haurem de posar dues coses: les despeses que haguem tingut (bitllets avió, hotel, etc…) SENSE PASSAR-SE dels 1000€ dels que disposem i, finalment, incloure un apartat anomenat VOCABULARY on apareguin 10 paraules en anglès referents a aquest indret.

Ja ho hem explicat a classe i hem practicat una mica, però recordeu que estic a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte. Només cal que deixeu un comentari i us respondré molt amablement 🙂

Que passeu unes bones vacances i que gaudiu molt de la vostra aventura nadalenca  😎

~ Amic Invisible ~

o-comprar-amigo-invisible-en-internet04-facebook

Hola Súper Classe!

El primer trimestre s’acaba i es nota que els nervis estan a flor de pell, veritat?
Estem esperant les notes, fem activitats més amenes, costa una mica més fer silenci (ejem, ejem 😉 ) i, sí! Demà fem l’amic invisible!
Recordeu que podiem triar entre:
– Fer una manualitat
– Comprar alguna coseta (pressupost màxim 1€ !!!)

Qui serà la persona que ens farà l’obsequi?
Quina intriga  😯 !!!

Temps era temps…

2016-12-15-photo-00000068

Ahir vam engegar un nou projecte de tutoria en el qual (de manera vivencial) coneixerem una nova manera d’aprendre: mitjançant els avis i les àvies de la residència de Tremp.
El 3r dijous de cada mes fins a final de curs anirem a fer-los-hi companyia mentre exposem i intercanviem experiències i maneres de fer d’una sèrie de temes prèviament programats.
Amb tot això, apart de crear un vincle humà amb les persones grans, el que es pretén és treballar envers els valors per tal que totes i tots els alumnes millorin en el seu desenvolupament integral com a persones.

Què interessant va ser ensenyar-los-hi el llibre d’anglès amb el seu CD de Listenings, mostrar-los-hi l’importància de l’ús de l’agenda o comparar com eren els mestres abans i ara, oi?
Ni us imagineu com s’ho van passar de bé parlant amb nosaltres 🙂 !!!

Agents Rurals a la classe !!!

Hola Súper Classe !!!

El dijous passat vam rebre una visita molt esperada per a totes i tots vosaltres: l’Anna i la Balbina, agents rurals !
Els hi vam ensenyar què fem a classe envers la fauna de Catalunya, ens van posar un vídeo, vam jugar al joc d’endevinar els diferents animals, vam resoldre dubtes i moltes coses més.

Us penjo la foto que vam fer al final de la sessió.
Sortim molt bé, oi que sí? (Cliqueu a sobre per ampliar-la)

Fins demà 😀

ar