La coral de l’escola s’estrena per celebrar Sant Jordi, el 27 d’Abril !!

Després de molts esforços i assajos, el dissabte 27 d’abril, a les 18:00 h.-, la Coral del Col·legi Ma. Immaculada de Tremp actuarà, per primera vegada, a l’Església Parroquial juntament amb la Coral Polifònica de Tremp.Desprès de l’actuació hi haurà una xocalatada al Tarraquet pels cantaires!! 😆

** I el diumenge, 28 d’abril ens tornarem a trobar a la Seu Vella de Lleida per fer una cantada-concert amb totes les corals de la província, en el marc del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya), on ens hem inscrit aquest any.

Assaig de la CORAL

Assaig de la CORAL

Gràcies a les famílies per la seva paciència i col·laboració, sense les quals no seria possible realitzar aquest seguit d’activitats. Gràcies també a la Meritxell de l’Escola de Música per la seva bona voluntat i amabilitat. I, finalment, gràcies també a la Coral Polifònica.

Penseu que la música educa i fa créixer els nostres infants en un seguit de valors molt importants en la societat actual: esforç, disciplina, treball en grup, coordinació i… sobretot alegria i motivació.

AQUÍ TENIU EL PROGRAMA D’ACTES

Aquest article ha estat publicat en Coral. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *