Experimentem amb globus

helium-baloon-clip-art_fA les classes de 3r estem  estudiant ta Terra que està ??????????envoltada   per una capa de gasos que es diu atmosfera.L’aire que respirem es troba a l’atmosfera. Ens hem preguntat quina forma  té l’aire.??????????

Per fer aquest experiment hem necessitat globus de colors. Els hem inflat i hem arribat a la conclusió que l’aire no té  forma pròpia,ocupa tot l’espai i agafa la forma del globus. helium_blue_balloon_clip_art_22439L’aire tampoc té color ,ni sabor però té pes. Si voleu veure Fotos cliqueu al globus blau. Després hem omplert una fitxa i hem escrit què és el que havíem fet .

Aquest article s'ha publicat dins de INVESTIGUEM i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *