Granja de Navàs

DSCN2430DSCN2482DSCN2558El  dijous 7 de maig, les classes de 3r i 4t vam anar a la granja de Navàs. Vam anar en autocar una bona estona i al arribar primer de tot vam esmorzar i després una monitora ens va anar explicar i ensenyant animals diferents. Ens vam seure a unes cadires i vam tocar animals com el conill, la xinxilla, el hàmster. Després també vam veure i tocar animals cérvols. Vam parlar dels  rèptils i també els vam poder tocar com un camaleó, un gripau i una boa. Finalment vam donar de menjar a alguns animals com els porcs espí, oques, gallines. Més tard vam anar a dinar i després vam tenir temps lliure per jugar fins que va ser l’hora de tornar en l’autocar cap a l’escola.

Cliqueu per veure totes les Fotos de 3r.i 4t. !!

Manuel i Manpreet 4t

Aquest article s'ha publicat dins de NEWS i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Granja de Navàs

  1. maksym diu:

    hola Maribel ,he vist les fotos de navas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *