Xerrada Emili

L’Emili és veí del nostre barri de Bellvitge. Va venir a fer una xerrada a lesDSCN2221 (2) classes de 3r. i 4t. Primer li van fer dues preguntes: D’on venia? i perquè va venir a aquest barri?. Ens  vDSCN2216 (2)a dir que venia de Barcelona  i volia  formar una família ,  al voltant de l’ermita s’estaven construint els primers pisos, els  venien a bon preu i li va agradar el lloc. Després també ens va explicar que havia d’ anar al centre de  L`Hospitalet per comprar, que els metges estaven en un consultori que van construir , després d’un temps, a un altell al costat de l’ermita.El primer super que van fer va ser un  SPAR el  van construir on ara està el Eroski.  Finalment ens va dir que el centre cDSCN2218 (2)omercial, Marina Center era un cinema  i que  també que l’escola Mare de Déu de Bellvitge va ser la primera escola que van construir.

Gràcies Emili.La xerrada va  ser molt interessant !

                            Alex Turbia i Maria,4t.

Aquest article s'ha publicat dins de NEWS i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Xerrada Emili

  1. Retroenllaç: Xerrada de l’ Emili a M.D. de Bellvitge | Bloc didàctic Bellvitge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *