Sortida fàbrica Danone

DSCN2044El 17 de Març les classes de  3r i 4t vam anar a la fàbrica Danone. Vam agafar l’autocar a les 9.30 i vam arribar a un parc que hi havia al costat de la fàbrica. És un parc on hi havia una tirolina, gronxadors i molta vegetació. Vam esmorzar al parc a les 11.00. Des de les 11.10 fins a les 11.40 vam jugar una estona al parc. Vam anar a la fàbrica Danone a les 12.00 vam entrar i vam veure un vídeo. Ens van posar  una bata i una gorra blanca per poder  entrar  on treballaven els treballadors. Després vam anar al laboratori i vam crear un pot de iogurt.Vam anar una altra vegada on havien estat al començament i ens van fer un examen oral, molt senzill, i es van donar a tots una bossa plena de iogurts! Vam tornar al parc i vam dinar a les 14.15. Des de les 14.30 fins a les 16.00 vam jugar al parc i finalment vam agafar l’autocar i vam tornar a les 16.35 de la tarda. Va estar Genial!! Podeu veure totes les  fotos al bloc de l’escola M. D de Bellvitge.

                                                                                              Dani Ca i Javier C. 4t

 dnone

Aquest article s'ha publicat dins de NEWS i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sortida fàbrica Danone

  1. maksym diu:

    que guai Maribel!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *