El nen gris

el nen grisEl nen gris  explica la història d’un nen que, quan neix, és   insensible a la realitat que l’envolta. Es diu Martí i li van mirar molts metges per veure que li passava.Semblava que es quedaria gris per sempre. Un dia  quan va tornar  a casa de cop i volta se li va caure  una llàgrima, després una altra i es  va  posar a plorar i una goteta gris de suor desapareixia.Quan els pares van entrar a l’habitació van veure que en Martí ja no era gris, era de color de gamba assolellada, el nen va descobrir la importància de les emocions.

                                                                                              Iker i Andrea Rubio 4t

Aquest article s'ha publicat dins de LLIBRE DEL MES i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *