Poemes del meu barri

Aquesta setmana els alumnes de 4rt. aprofitant el 5oè.aniversari  del barri hem començat a escriure poemes sobre Bellvitge. Prèviament  hem llegit dos poemes,: Marina i Samontà  i  Mare de Déu de Bellvitge  de Ana Mª Fontanals i Veà que ens parla del pas del temps i de  la transformació del  paisatge.

Hem fet la lectura, analitzat el vocabulari i la rima, hem comptat  els versos, identificat les estrofes i explicat quin tipus de recursos utilitza l’autora. Hem fet després unes Activitats  per treballar a la classe.

Un altre dia vam aprendre a fer comparacions,metàfores, buscar paraules i sinònims perquè el poema tingui ritme i si ens agradava  buscar una rima,i vam  començar a escriure els nostres pomes.Aquests són els primers resultats.Continuarem escrivim!

                                                    Il.lustració  Maksym.4rt.

Aquest article s'ha publicat dins de CATALÀ i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *