Poesia monstruosa

Poesies monstruoses

El divendres  31 d’octubre al Cicle Mitjà vam fer  un concurs de Històries de Por i de Poesia monstruosa.Vam passar una bona estona.A la classe de 3r. vam explicar  les històries i ens va agradar molt Qui són els meus veïns de Daniel, i Reflexes de la Júlia. A 4rt. vam escriure i llegir poemes  i vam valorar que L‘ horripilant  poesia de  la Marina Cabello i El zombi de  Manuel Sotillo eren les que més ens agradava.Però el més important és que hi va participar molts nens i nenes i les històries i poesies van ser molt bones! Podeu llegir-les en Poesia monstruosa

Aquest article s'ha publicat dins de CATALÀ, NEWS i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *