Inventem contes

A la classe de 3r.introduirem el text narratiu:el conte,com podem escriure i inventar contes.Primer cal saber de quines parts consta un conte i cal identificar-les.Per això veurem aquesta faula i a partir d’aquí identificarem el plantejament,el nus i el desenllaç.Després la proposta serà escriure un conte en grups de forma organitzada i estructurada: pensem uns personatges,els descrivim,els situen en un lloc i desenvolupem un fil narratiu.Quan estiguin fets els nostres contes  un cop acabats i passats a net els llegirem a la resta dels alumnes i  confeccionarem un conte per la classe que també penjarem al bloc.Bona feina!

Aquest article s'ha publicat dins de CATALÀ i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *