Fem poesia

Aquest trimestre hem decidit treballar la poesia a 3r, hem començat a llegir alguns poetes , hem parlat de què vol dir la poesia i fer poesia,  que la poesia que sempre ens explica o ens descriu  alguna cosa o  ens parla d’ emocions,de sentiments i que hi ha poesies de tots els temes, d’ animals,  de la natura, de lletres, de l’ univers…….Després de llegir alguns poetes ,hem pensat que estaria bé poder fer les nostres poesies seguint els exemples de les que havíem treballat a la classe,M.Desclot, N.Albó, M. Ginesta i……dit i fet, tots junts, amb una mica d’ imaginació  i moltes ganes ens han sortit aquests tres  poemes que després hem il·lustrat .

Aquest article s'ha publicat dins de CATALÀ, TIC i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *