Jules Verne

J.Verne by F. Nadar

Javier Gay

Jules Gabriel Verne (Nantes , 8 de febrer de 1828 –Amiens 24 de març de 1905 )era un escriptor francès conegut especialment per novel.les on apareixen molts temes de ciència – ficció i un nombre considerable d’invents tècnics. Una de les seves idees era la “novel•la de la  ciència”:escriure aventures basades en els invents i avanços científics i tècnics.El 1869 es va publicar la seva primera novel•la “Cinc setmanes en globus”. I altres com : “Viatge al centre de la terra”,”20.000 llengües de viatge submarí“ (1870) i “La volta al món en 80 dies”.

Paula i Aya ,4rt

Aquest article s'ha publicat dins de CATALÀ, INVESTIGUEM, NEWS i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *