Asteroide

El divendres passat pel matí, milers de persones que vivien a prop dels Urals a Rússia, van veure un dels asteroides més espectaculars dels temps moderns creuant el cel. Minuts més tard, unes intenses ones de so van arribar a terra colpejant a la gent i trencant finestres en centenars de quilometres.

Es creu que la bola de foc va estar causada per un tros de gel i de roca de la mida d’un cotxe que es va estavellar contra l’atmosfera de la Terra. Com l’esdeveniment va ser captat des de tants angles, s’ha pogut determinar bastant bé la trajectòria de del meteorit: d’on venia i cap a on podien haver aterrat els fragments resultants. Els fragments del meteorit, si es troben, podrien informar a la humanitat sobre el Sistema Solar primitiu quan segurament es va formar el meteorit.    VIDEO

Reporters: Marc Gomez  i Iker Garrido

Aquest article s'ha publicat dins de INVESTIGUEM, NEWS i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *