Cinema a la Biblioteca

Don’t whack the Lorax

Els nens i les nenes de Cicle Mitjà hem anat a la Biblioteca de Bellvitge i hem vist Lorax.El film ens explica la història d’ un noi , Ted, que busca un arbre per regalar-li a la seva amiga, en una ciutat on la natura no existeix.Al buscar-ho coneix la història de Lorax, ,encarregat de protegir el bosc,els arbres i els animalets  fins al final.

GAMES

Games

Save the trees

 

El film ha estat força interessant i ens ha agradat molt. A la tarda,a la classe, hem xerrat sobre el tema,hem escrit i hem dibuixat els personatges de la pel.licula. Podeu  provar aquests jocs i veure el trailer.

 

Aquest article s'ha publicat dins de NEWS i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *