Roda de Newton

Roda de NewtonA la classe de Medi de 4rt. hem fet un experiment per comprovar com els 7 colors de l’ arc de Sant Martí es  transformen  en la llum blanca.Per això podem veure els objectes de diferents colors, ja que quan els hi arriba la llum absorbeixen tots els colors i només reflecteix un, el color del que està fet l’objecte.                                                                                      Això ho va comprovar un físic anomenat Newton (1643-1727). Podeu  comprovar si això funciona fent  clic  a la imatge!!

 

Aquest article s'ha publicat dins de INVESTIGUEM i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Roda de Newton

  1. Mª Àngels García-Carpintero Sánchez-Miguel diu:

    Hola, nois i noies del Mare de Dèu de Bellvitge, alguns em coneixeu i d’altres no, sóc una profe que no puc estar a l’escola per estar malalta, però des de casa he vist el vostre bloc i m’ha encantat. Moltes felicitats! Heu de conéixer molt bé el nostre món per poder millorar-lo, que falta li fa. Una abraçada.

  2. Pilar Peralta Fandos diu:

    Felicitats al nois i noies de l’Escola Mare de Déu de Bellvitge!!! Heu fet una bona i completa feina en el vostre bloc. Esteu molt bé acompanyats pels vostres professors.
    Animeu-vos i feu més tasques com aquesta. Segur que gaudiu fent-les i també veient els resultats. Jo m’ho he passat molt bé entrant al bloc. Gràcies!
    Abraçades per a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *