Un salt desde l’estratosfera

L’austríac Felix Baumgartner va néixer l’ any 1969 i ara té 43 anys. És l’ home que va saltar desde l’estratosfera el dia 14 d’octubre de 2012 a les 15: 25, desde el centre de control de Roswell (EUA). Va saltar desde més de 39 km d’altitud. Va trigar en pujar unes 2 hores  i mitja desde una càpsula. Quan es va llantar va arribar a 1.342 km/h, i va trencar la barrera del so.

Quan anava a la màxima velocitat, va perdre el control i va començar a girar bruscament. Quan feia més d’un minut que queia va aconseguir estabilitzar-se. Va obrir el paracaigudes després de 4 minuts i 20 segons de caiguda lliure. Després, va planar durant cinc minuts i va aterrar sense problemes.
Reporters :Juan José i Iker N.  / 4rt.


Aquest article s'ha publicat dins de INVESTIGUEM, NEWS i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Un salt desde l’estratosfera

  1. Gloria diu:

    M’agradat molt i m’ha fet molta il·lusio aquest treball fet pel Juan Jose i l’Iker N.

  2. aya diu:

    m agrada aquest comentari molt

  3. David H diu:

    Ojala yo me tirase des de la estratosfera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *