El nostre Grand Tour

Vols ampliar el teu coneixement sobre la teva terra? Visita amb nosaltres els llocs més essencials que fonamenten la nostra cultura. T’agrada viatjar? Vine amb nosaltres a conèixer el món antic. La ruta passa per tot el Mediterrani, des de la península ibèrica fins a l’orient mitjà, a través dels països que van tenir influència de la cultura grecoromana i facilitant l’accés a infraestructures clàssiques mitjançant un mapa orientatiu construït pels mateixos alumnes amb recerques, curiositats i mites

A la matèria de Món Clàssic hem habilitat aquest mapa amb les diferents parades de les quals hem buscat informació (jaciments arqueològics, monuments, museus, llocs on transcorren els mites…), i també aquest altre (on hem inclòs serveis d’allotjament i aeroports) per animar-vos a fer (i sobretot a conèixer) alguns dels llocs emblemàtics de la geografia antiga (i encara actual). 

Us recomanem fer aquest tour abans que sigui tard: com deien els llatins, Tempus fugit. Aquest és un dels lemes que es proposa seguir la classe de Món Clàssic al Xifra per no malgastar el temps i no deixar-lo correr.

Us desitgem un bon viatge!

Quant a Miracle Sala i Farré

Soc professora de Llengües i Cultura Clàssica de l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona. Aquest bloc vol ser una eina més per millorar l'aprenentatge i la curiositat vers el món clàssic del nostre alumnat i de qualsevol altra persona que en pugui fer servei.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *