Qui som?

Som alumnes de 1r de batxillerat de l’institut Xifra de Girona que fem una assignatura anomenada ‘Món clàssic’ on treballem fets del passat i els relacionem amb l’actualitat, amb diverses activitats com escape rooms i mapes digitals relacionats amb els grecs, romans… i més coses.

En aquest bloc ens agradaria recopilar i compartir alguns dels nostres treballs perquè pugueu veure el recorregut de l’assignatura i conèixer més sobre el món clàssic d’una manera interactiva.

Ens mou la curiositat per les nostres arrels i el desig de compartir el que trobem en la nostra travessia per les cultures antigues, cercant en els testimonis arqueològics, mitologia, literatura, etc.

Per ampliar el nostre i el vostre coneixement.

Per demostrar que amb els clàssics podem aprendre i alhora divertir-nos.

Quant a Miracle Sala i Farré

Soc professora de Llengües i Cultura Clàssica de l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona. Aquest bloc vol ser una eina més per millorar l'aprenentatge i la curiositat vers el món clàssic del nostre alumnat i de qualsevol altra persona que en pugui fer servei.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Qui som?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *