ESTUDI DEL PAISATGE (sortida al Tossal Gros)

De totes les activitats programades relacionades amb el projecte interdisciplinari al voltant de l’estada al CDA del Delta, teníem pendent l’estudi del paisatge del nostre entorn, que no vam poder portar a terme en el seu moment (novembre) per culpa del temps. Hem aprofitat el penúltim dia de curs per realitzar aquesta activitat, així doncs, malgrat la calor, el passat dilluns, dia 20 de juny, vam fer la caminada fins al “Tossal Gros” per tal d’observar el nostre paisatge i comentar-lo, tot relacionant-lo  amb el que vam observar al delta. No vam treballar els continguts tan profundament com hauria estat en el seu moment, però sí que ens va servir per acomiadar el curs tots plegats a mode d’excursió.

Us deixem algunes fotos de la sortida. BON ESTIU!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà