LLIURAMENT PREMIS PROVES CANGUR 2016

El dia 25 de maig va tenir lloc l’ acte de lliurament de premis de les proves CANGUR 2016  a la Sala Arnau de Vilanova de l’ Hotel Campus de la UAB (Bellaterra). Presidia l’acte la consellera d’ensenyament, l’ HonIMG_3719orable Sra Meritxell Ruiz; el rector de la UAB, Sr. Ferran Sancho; i d’altres personalitats.

Després dels parlaments corresponents es va procedir al lliurament de premis. L’alumne de l’ESC La Creu, ANDREU SUÏLS, va recollir el 5è premi (una videocamera gopro). Recordem que hi va haver 4 primers empatats a 100 punts i l’Andreu en va fer 95.
IMG-20160525-WA0003

 

Volem tornar a felicitar a tots els participants a les proves Cangur 2016 i, en particular, al màxim premiat del nostre centre i animar-vos a tots i totes a tornar a participar el curs vinent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà