Vídeos “d’art”. Grup – 1

Com ja sabeu els divendres a la tarda els alumnes de 6è, dividits en 4 grups, treballem de manera itinerant diferents aspectes relacionats amb l’eduació artística i musical (ART).  Un dels tallers que oferim aquest curs com a novetat és la introducció al vídeo. L’objectiu d’aquest taller és que els alumnes coneguin les eines bàsiques per a elaborar un vídeo senzill relacionat, això sí, amb l’art (vídeo art).

Durant unes quantes setmanes hem estat treballant diferents aspectes: conèixer les eines que ens proporciona un editor senzill del Youtube, visualitzar diferents vídeos d’art curtets per agafar idees, conèixer els diferents tipus de plànols que es poden utilitzar en l’enregistrament de clips de vídeo, elaborar el projecte del vídeo que volem portar a terme, enregistrar, pujar els diferents clips de vídeo al Youtube, editar-los, posar-hi títols, crèdits, efectes, transicions, música de fons,…

Individualment, per parelles o en petits grupets hem estat capaços d’elaborar senzills vídeos i val a dir que hem aconseguit de manera satisfactòria els objectius que ens vam proposar. Tot seguit en podeu visualitzar alguns. Esperem que us agradin i que col·laboreu posant molts “m’agrada”.

VÍDEO DE JOSEP ARIZA 

VÍDEO DE l’ÈRIC, DANI i SERGI FRANZI


VÍDEO DE L’ANDREA

VÍDEO DEL NAHUEL

VÍDEO DEL MAXI GARCIA

One thought on “Vídeos “d’art”. Grup – 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà